Ultraframe – angol télikert rendszerek

telikert-rendszer-angol-1_th

A legelterjedtebb télikert rendszer

Az Ultraframe Classic télikert tetőrendszere a piacon lévő tetőrendszerek közül a legsikeresebb! Évtizedek óta gyártja megbízhatóan a minőségi télikerteket az angliai, és a világpiacot képvilelő cégek részére.

Amióta forgalomba került, minden második télikert tetőrendszer Ultraframe Classic, ami több mint 1 millió télikertet jelent csak Angliában.

A télikert az időjárás összes viszontagságainak ki van téve minden évszak minden napján. Ezért megbizhatóan kell állnia a próbát , hogy tulajdonosa hosszú éveken keresztül gondtalnul használhassa és élvezhesse minden előnyét, szépségét.

Bármilyen stílusú, alakú vagy méretű télikertet szeretne a háztulajdonos, akár üveg vagy akár polikarbonát tetővel, a Classic tetőrendszer megfelel a kívánalmaknak. A tető lehet alacsony vagy meredek lejtésszögű , minden forma kialakítható, figyelembe véve a statikai szempontokat, csomóponti kialakításokat, az adott régió időjárási körülményei alapján.

Share Button

Livin LIGHT rendszer

LivinLIGHT az Ultraframe-től a Sunwood képviseletével

Világítási rendszer az Ön télikertjébe is!

2640_LivinLIGHT brochure AW.indd

 

 Változtasson többet, ne csak a világítást!

LivinLGHT_2

Lenyűgöző, hogyan képes a világítás megváltoztatni egy lakótélikert hangulatát. Az Ultraframe LivinLIGHT rendszerével semmi sem szabhat határt a stílusos megvilágításnak, ami illik az Ön télikertjébe. A LivinLIGHT egy szabadalmaztatott, konfigurálható és biztonságos elektromos lakásrendszerrel büszkélkedhet, amit egyszerű beszerelni, és fantasztikus világítási stílust garantál. Ráadásul télen elősegíti a télikert hőszigetelését is!

Varázsoljon életet télikertjébe az Ultraframe LivinLIGHT rendszerével!

A világítás nem csupán kihangsúlyozza a lakóteret, hanem megváltoztathatja az egész belső kialakításának látványát és érzetét is. Egy jól megvilágított lakótélikertben az ember jobban érzi magát, miközben kedvenc időtöltésének hódolhat, legyen szó egy könyv olvasásáról, relaxálásról vagy családi összejövetelről.

LivinLIGHT4-horz

 

 

A LivinLIGHT egy szLivinLIGHT3igetelt elektromos rendszer kialakítását jelenti az üvegezett tetőrész alatt. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy azokra a helyekre is világítást szerelhessen be, ahová eddig lehetetlen lett volna. Ezáltal a télikertjének egy sokkal otthonosabb „belakottabb” érzetet adhat.  Ráadásul a LivinLIGHT azokat a területeket célozza meg, ahol a legtöbb hő szökik el a télikertből, így segítve a lakótér melegen tartását és hatékonyabb fűtését. A LivinLIGHT rendszerbe sokféle világítást lehet csatlakoztatni, pl. szpotlámpákat és sínrendszeres világítást vagy akár függeszett lámpatesteket. Keltse életre a télikertjét, azzal hogy a LivinLIGHT-ot a berendezéshez és bútorzathoz illő színre festi, vagy hagyja fehéren, ezáltal a plafont hangsúlyozva ki.

Fesse a LivinLIGHT-ot valamilyen semleges színre egy nyugtató hatás eléréséért vagy engedje, hogy az élénk színek és modern világítás feltűnő benyomást keltsenek… a választás csak Önön múlik!

LivinLIGHT7

 

 

LivinROOM rendszer

Ha otthona kibővítésén gondolkozik – legyen szó teraszbeépítésről vagy egy lakótélikert kialakításáról -, akkor érdemes megfontolnia a LivinROOM-ot az Ultraframe-től.

3-horz

A LivinROOM képes a lakótélikert érzést megvalósítani.

A LivinROOM valójában többfunkciós: lehet egy kellemes, otthonos hely a meditáláshoz, vagy akár egy tökéletes családi helyiség is. A LivinROOM sokkal többet nyújthat, mint egy átlagos télikert vagy hozzáépítés.

4

A hősugárzó panelek1 remekül kiegészítik a LivinROOM belső borítását. Hogy még elegánsabb legyen, egészítse ki a fal és a tető illeszkedését egy belső díszítő koszorúval.

A LivinROOM egy Ultraframe Classic télikert üvegtetővel épült, amihez egy álmennyezeti koszorúrendszer csatlakozik a talpszelemenek mentén és az üveglemezek találkozási pontjainál. Ezt végül borítással látjuk el, amivel álmennyezetet alakítunk ki.

 • 15-től 40 fokig kialakított télikert tetőkhöz használ6ható.
 • Az álmennyezet 300 mm-estől 1200 mm-es vastagságig választható.
 • A lakótélikert belső kialakításával, a szobában rejtve maradnak a kevésbé dekoratív elemek.
 • A télikert díszítő koszorúrendszere a tetőből nyeri a támasztóerőt – ellentétben néhány fagerenda-rendszerrel, melyek esetében további alátámasztásra van szükség.

1 Vegye figyelembe a következő előnyöket a klasszikus tetőfedési technológiával ellentétben, amikor az Ultraframe LivinROOM lakótélikertet választja:

 • Élvezze egy télikert fényeit egy lakótér belsővel ötvözve –
  7

  Loggia extra hőszigetelt oszlopok LivinROOM-mal és párkányzattal

  kitűnő érték és elegancia.

 • Egy teljesen új lendületet ad a térnek: „a fény és természet a nappaliban” érzetét.
 • Ablakokkal körbevéve a helyiség egyszerre rendelkezhet fénnyel és térrel az extra hőszigetelt oszlopok segítségével masszívabb érzetet keltve.
 • Hatékonyabb fűtés költségek érhetőek el, összehasonlítva egy szokványos télikerttel – egy, az építésügyi előírásoknak megfelelő épület részeként vizsgálva.
 • Ez a valódi lakótélikert több szoba/nappali érzetet kínál a berendezési tárgyaknak, az álmennyezet pedig tökéletes lehet süllyesztett világításhoz.

 

Lakótélikert világítás

9

A 12.5 mm-es gipszkarton lapokba süllyesztett világítás illeszthető be. Az álmennyezeti díszítő koszorú  rendszer tökéletes lehetőséget nyújt a vezetékek bekötéséhez a ház elektromos áramkörébe. És ne feledkezzünk meg a külsőről sem, amit a szomszédok láthatnak…

10

Változtassa meg az épület vizuális dinamikáját egy párkányzat segítségével, ami még több eleganciát biztosít a fal és a tető találkozásának.

 

13-horz

Párkányzat téglaoszlopokkal vagy extra szigetelésű Loggia oszlopokkal

11

 Hogyan alakíthatunk át egy télikertet LivinROOM-má

141. A kiindulópont az Ultraframe Classic tető körben ablakkeretekkel egy hagyományos falon. A szabvány üvegtetős télikert világos és szellős. 2. A falazás a sarkoknál, a különböző ablakkeret-kialakítások és az Ultraframe párkányzat megfontolt használatával az egész kinézet megváltozik. Ezután a LivinROOM belső díszítő koszorúrendszere mint   álmennyezet, a süllyesztett világítás tökéletes otthona. Mindemellett parapet falakkal és támpillérekkel kombinálva masszív hatást érünk el. 3. Egy újabb támpillér hozzáadásával a homlokzat kettéosztható és az ablakkeretek francia ajtókra vagy teraszajtókra cserélésével egy teljesen új lendületet kap. Változtassa meg a kialakítást, cserélje a parapet falakat teljes magasságban üvegesre, francia ajtók vagy teraszajtók segítségével, és máris egy lakótélikertet varázsolt a lakásbővítéssel. 4. Végül nyissa ki elölről az új télikertjét erkélyajtók segítségével – így a LivinROOM télikert felveszi végső formáját.

5. … egy lenyűgöző télikert átváltozás 15

… és MOST képzeljen el új, extra hőszigetelt Loggia pilléreket a téglaoszlopok helyett.

16

 

 

 

 

 

 

Loggia Prestige

Lakóterét, régi teraszát, modern és exkluzív módon bővítheti megfizethető áron! Mindemellett  télen meleg, nyáron pedig hűvös.

1

 

A Loggia egy modern építési rendszer, amely kitűnő megoldásokat kínál, amivel több2-vert lesz mint egy  télikert. Lenyűgöző elemek, amikkel akár a meglévő télikerteket is átépítheti, s mindezt megfizethető árak mellett.

Amellett, hogy értéked ad házához, Ön az év minden napján élvezni fogja a gyönyörű és otthonos lakótélikertek nyújtotta kényelmet.
A brit építészet csúcsát feledhetetlen olasz stílussal ötvöztük, így született meg a Loggia, ami szinte maga a tökély.
Egy egyedi építészeti megoldás, ami még többet ad az ingatlan értékéhez, mint a hagyományos télikert, így rendkívül ésszerű pénzügyi befektetés.

 

 

 

 

Ha szeretné megújítani régi télikertjét, akkor miért ne választaná a Loggiát?

4

Előtte/Utána

Kitűnő érték, tökéletes látvány.  A Loggia Prestige-vel a választás teljes mértékben az Öné!

Ilyen fényűző interiort nem talál megfizethetőbb áron. Egy sor különböző dizájn opciót ajánlunk, mellyel lehetősége van változtatni az otthoni télikertjének kinézetén és hőveszteségein.
A Loggia Prestige magába foglalja a Loggia keskeny oszlopokat, a Prestige szigetelő elemeit és a LiveinLight-ot, melyeknek együttes hatására gazdaságosabb lesz a lakótélikert fűtése és otthonosabbá varázsolja télikertünket. Hűvösebben tartja az új lakóterünket nyáron, télen pedig melegebben, az átlagos télikertekhez képest akár 30%-kal csökkentve fűtési számláját.
A LivinLight belső világítás rendszerének és a Prestige szigetelt díszítőelemeinek köszönhetően hangulatos és barátságos lakótérré varázsolhatjuk télikertünket.

5-horz

Kívülről a Loggia Prestige gyönyörű, mely bármely családi otthon szépségét fokozza. A Loggia oszlopok a Prestige párkányokkal egy csodálatos megjelenést és hangulatot kölcsönöz, miközben kiemeli a régi és új építészeti elemeket egyaránt.

 

9

1. Szín
Választhat a Loggia változatos színpalettájáról, dönthet a klasszikus fehér, a természetes zöld, a tiszta krém és a városi szürke mellett, hogy igazodjon meglévő színsémáihoz, vagy kontrasztot alkosson azokkal.
2. Bordázott
Válassza az egyszerű és elegáns burkolatot vagy a bordázott, recézett burkolatot, ha több díszítésre és kifinomultabb végeredményre vágyik.
3. Oszlopok
Attól függően, hogy milyen kinézetet választ, az oszlopok lehetnek teljes hosszúságúak vagy egy alacsonyabb falon is ülhetnek. Lehetnek az első sarkok meghatározói, de ugyanakkor a hátsó sarkokon is elhelyezhetők, a ház falánál, vagy akár az ajtónyílások között. A döntés az Öné!
4. LivinRoom
Ha Prestige télikertről LivinRoomra vált, azzal jelentősen javítja Loggiájának hőhatékonyságát, és teljesen átformálja a belső dizájnt és hangulatot.

 

Loggia Prestige – kitűnő érték, csodálatos látvány

Válasszon többféle ajtó- és ablaktípus közül.
Alacsony falak vagy elegáns teljes magasságú üvegezés – a Loggia Prestige-zsel a választás az Ön kezében van.

11

 

RealRoof – válassza a realROOF-ot az Ultraframetől, ha teljesen át szeretné alakítani télikertjét!

12

A realROOF egy innovatív tetőfedő rendszer, mely kibővíti lakóterét (akár teraszbeépítéssel) tökéletes harmóniában. Ezáltal a ház leghangulatosabb terét nyújtsa önnek. Egy lenyűgöző, tágas, boltozatos mennyezetet lát belülről, miközben kívülről egy a meglévővel teljes mértékben harmonizáló tetőt látni.

13

A helyi építési hatóság által teljes mértékben engedélyezett és a legszigorúbb szerkezeti szabványokkal kompatibilis. A realROOF felülmúlhatatlan a hőhatékonyságban, szavatolva, hogy nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartja. Ezzel együtt, a realROOF szabadalmazott dobozának gerendaszerkezete és a Kingspan Unidek Aero Super Szigetelt Szerkezet Panelek gyors, egyszerű felszerelést és szerkezeti merevséget biztosítanak.

Stílusos, szuper szigetelt, egész évben használható jó befektetést kínálunk Önnek, szép esztétikai megjelenésű lakótélikertjeinkkel.

 

 

 

 

Kimagasló mérnöki teljesítmény

telikert-rendszer-angol-2_th

Az Ultraframe Classic télikert tetőrendszere a legmodernebb számítógépes technológiával tervezett és kivitelezett tetőrendszer, amit kreativ tervező és tapasztalt fejlesztő csapat hozott létre.

Az Ultraframe mérnökei a feljesztés minden szakaszában különleges figyelemmel tesztelték a terméket, mielőtt eljutatták egy független brit minősítőhöz (BBA). A BBA minősítése garantálja, hogy a megvásárolt télikert tetőrendszere megfelel a legmasabb minőségi kritériumoknak, a BBA akkreditációjával ellátva. Sok angol konkurens termék nem rendelkezik a BBA minősítéséhez hasonló jóváhagyással.

Az Ultraframe kutató és fejlesztőmunkájának alapja a folyamatos újítások. A télikert gyártók sorában egyedül álló szellőző tetőrendszer az Ultraframe cég névjegye. Más télikertek esetében oly sokszor gondot okozó párásodás, penészedés, ami a hermetikus zárásoknak és magas levegő-páratartalomnak a következménye, ebben a rendszerben megoldott probléma.

Használat közben az Ultraframe télikertek 60%-os relatív páratartalomig teljes értékű lakótérként használhatóak. Valamint a fej fölötti szellőzés jótékony hatása, nem érzékelhető a használat során.

Ezen kívül az új télikert termékek bemutatása, mint pl. a Classic összekötőrúd helyettesítő csomag és a hőkamrás takarósapkák széleskörben elismert újítások voltak.

A Conservaflash technológia arra talált választ, hogy hogyan lehet a beszerelést a lehetőségek szerint felgyorsítani és egy egységes kinézetet adni a télikerteknek.

Az Ultraselect dekoratív sávok szintén jó példa arra, hogy az Ultraframe hogyan emeli a télikert építést egy új szintre mind a háztulajdonosok és a beszerelő csapatok legnagyobb örömére.

Verhetetlen előnyök

telikert-rendszer-angol-3_th

Az Ultraframe Classic télikert tetőrendszere a kezdetektől fogva a mai napig a piac legkeresettebb tetőrendszere. A piacon lévő viszonteladók és szakember gárda egyértelműen a Classic rendszert részesítik előnyben.

Ez a tetőrendszer minden esetben biztosítja őket, hogy a háztulajdonos az elképzelésének megfelelő télikertet kap, bármilyen adottságokkal is rendelkezzen a ház, amelyhez tartozni fog. A szerelő szakemberek körében szintén bizalmat élvez a Classic télikert tetőrendszer, tudva, hogy nem kell tartaniuk utólagos reklamációtól. Azon ritka alkalmakkor , amikor visszahívásokat kapnak egy vásárlótól, az Ultraframe széleskörű garanciális segítségnyújtással áll azonnal rendelkezésre.

A háztulajdonosok manapság alaposan tájékozódnak az interneten, kiállításokon és magazinokból , mielőtt télikertet vásárolnának. Maguk is meggyőződnek sokszor a Classic télikert tetőrendszer minőségéről, és kifejezetten ragaszkodnak a márka nyújtotta minőséghez és biztonsághoz.

A Classic a körültekintő, magas elvárásokat támasztó vásárlók választása.

A felhasználók véleménye

telikert-rendszer-angol-4_th

“Az Ultraframe Classic télikert tetőrendszer lelki nyugalmat biztosít vállalkozásomnak; rugalmasságot, korlátlan design lehetőségeket. A Classic egy biztos, erős termék és széleskörű választékát nyújtja a kiegészítőknek.”

“A mi értékesítő csapatunk és szerelő szakembereink jól ismerik a Classic télikert tetőszerkezetet és bíznak benne. Biztonságban érezhetik magukat ismervén a magas szintű technikai megoldásokat, amely rendelkezésükre áll!”

“Az Ultraframe Classic márka fontos a vásárlóinknak. A Classic télikert tető biztosítja számunkra azt a rugalmasságot, hogy a legkülönbözőbb építési helyzetekkel megbírkózzunk, amihez az Ultraframe tapasztalata biztos hátteret nyújt. Nagyra értékeljük a technikai segítséget is, ami mindig elérhető számunkra.”

“Az Ultraframe márka jól ismert és közkedvelt a télikert piacon, mivel az első volt ezen a specifikus területen és ezt a típust a legegyszerűbb beszerelni. A tető jó ár -érték arányt képvisel és az Ultraframe-től minden téren segítséget kapunk.”

“A Classic még mindig a legjobb télikert tetőrendszer az összes többi létező konkurens tetőszerkezet között. Kíváló szellőzést nyújt, amivel más gyártók nem rendelkeznek ilyen műszaki kialakítással. A legszebb esztékikai kivitellel büszkélkedhet a télikertek között, és az Ultraframe jó minőségű szervízt biztosít.”

“Classic széles választékát nyújtja a lehetőségeknek és kiváló szellőzést biztosít. A télikert tető kipróbált, tesztelt és ennek ellenére még mindig újdonságokkal szolgál a fejlesztés területén.”

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Pinned: 6 Dec 2016
 • Pinned: 27 Dec 2015
 • Pinned: 16 Dec 2015
 • Pinned: 24 Nov 2015
 • Pinned: 18 Nov 2015
 • Pinned: 18 Oct 2015
 • Pinned: 13 Oct 2015
 • Pinned: 27 Sep 2015
 • Pinned: 20 Sep 2015
 • Pinned: 31 Aug 2015