Sunroom – olasz télikert rendszerek

Harmonika ajtó, toló ajtó, horizontálisan és vertikálisan is tolható ablakok, télikert tolótető.

A Tender tapasztalata – amit a rugalmas térkihasználás terén nyert – tette lehetővé, hogy kiváló minőségű, egyedi termékek sorával tudják kiszolgálni vevőiket, hogy azok megvalósíthassák télikertjeiket, erkélyeiket, verandáikat, hoteljeiket, éttermeiket. Komplex megoldású rendszereik felhasználhatóak bevásárlóközpontokban és közületi épületekben egyaránt télikert.tovább

Az építészet területén a Sunroom megoldásait ajánlják és használják a legjobb tervezők és télikert építő cégek, köszönhetően a termékek minőségének. A Sunroom hosszútávon szerzett nagy tapasztalatot ezen a területen és minősítései igazolják termékeinek kimagasló értékeit a hőszigetelés, a teherbírás és az időtállóság terén.

Share Button

S.30 télikert

Egyszerű és megbízható szerkezet, mely tömörített alumínium elemekből épül fel. Anyagának és kifinomult formáinak köszönhetően tökéletesen használható egyes télikertek oldalfalaihoz, bárokban, étteremben, erkélyen vagy verandán. A hajlékony és sokoldalú modell jól illeszkedik olyan helyeken, ahol hajlatok vagy hosszú elválasztandó terek vannak. Ezzel az egy termékkel a Sunroom egy olyan megoldást ajánl, mely végtelen számú stíluslehetőséget kínál exkluzív tereknek.

Technikai jellemzők: A panelek gyorsan és csendesen csúsznak a síneken, és biztonsági, önbehúzó mechanizmussal rendelkeznek. A szigetelt üvegpanelek és a hozzájuk tartozó alkatrészek vastagsága 20 mm. A zsanérok kiengedhetőek a külső üvegfelület takarításához.

Méretek: A panelek midig egyedi méretre készülnek, szélességük 75-80 cm és maximum 3 m magasak lehetnek.

A teljes magasság nyithatósága és zárhatósága nincs korlátozva, mert a speciális elemes szerkezet jó megoldás a nagyméretű felületek megszakítás nélküli beépíthetőségére.

olasz_s30

S.40 télikert

Ami megkülönbözteti ezt a típust a többitől, az a robusztus, biztonságos, tetszetős megjelenés. Az erős szerkezet elemei préselt alumíniumből készülnek. Különösen ajánlott ez a termék télikertekhez, verandákhoz, bárok teraszára, éttermeknek, hoteleknek, bevásárló központoknak, üzleteknek. Sajátossága a kerekített formák használata és a zsanérok teljes elrejtése a keretben.

Ezek a fontos részletek a kész, beépített télikert harmónikaajtót különösen széppé teszik, kívül pedig a fokozott biztonságot nyújtanak, mivel a rejtett zsanérok hozzáférhetetlenek egy esetleges behatoló számára.

Technikai jellemzők: A panelek gyorsan mozgathatóak, csendesen csúsznak a síneken és biztonsági, önbehúzó mechanizmussal rendelkeznek. A szigetelt üvegpanelek és a hozzájuk tartozó alkatrészek vastagsága 24 mm. A zsanérok teljesen rejtve vannak a keret belsejében és kiengedhetőek a külső üveg takarítása esetén.

Méretek: A panelek midig egyedi méretre készülnek, 80-90 cm szélességűek és maximum 3 m magasak lehetnek.

A teljes magasság nyithatósága és zárhatósága nincs korlátozva, mert a speciális elemes szerkezet lehetővé teszi a nagyméretű felületek megszakítás nélküli beépíthetőségét.

olasz_s40

S.50 télikert

Egy speciális elemes keretstruktúrával lehetővé teszi több sín használatát is. A sokoldalú elemes rendszer alkalmas télikertek nyitható oldalához, verandákhoz, erkélyekhez, szaunákhoz vagy egyszerű elválasztófalaknak. A kivitel, műszaki tartalom, és a Tender tapasztalata garancia a tökéletes működésre és tartósságra.

Technikai jellemzők: A rendszer egységes sínprofilokat tartalmaz, amik lehetővé teszik a keretek növelhetőségét 4-es, 5-ös, 6 –os, vagy még több úttal rendelkezőre – szükség szerint. A rendszer jellegzetessége szintén biztosítja, hogy a csúszó panelek egybegyűjthetőek legyenek az első panellel, mely a rendelkezésre álló teret maximálisan kihasználja.

Méterek: A panelek mindig egyedi méretre készülnek, meghatározott méret felett erősített profilokkal.

olasz_s50

S.60/24 Supertermica télikert

Rendkívül stabil, masszív anyagból – hőszigetelt préselt alumíniumból készülnek. Ezek a szép, exkluzív megjelenésű ajtók kifejezetten alkalmasak télikert kialakításoknál, verandáknál, bárok, éttermek részére, bevásárlóközpontban lévő üzletek részére, ahol a széles ajtónyílásra és sok egyéb körülményre megoldást nyújtanak. A termék minden alkotórésze megfelel a cég gondos bevizsgálásának és előírásainak, melyek garantálják a maximális tartósságot és a célnak megfelelő alkalmazhatóságot.

Technikai jellemzők: Az ablakpanelek gyorsan és könnyedén siklanak, mely lehetővé teszi, hogy könnyen és csendesen lehessen őket összehajtani (elhúzni). A hőszigetelést a „hőfékek” , 24 mm vastag polyamid betétek, és a csukott keretek dupla lezárása biztosítja, illetve, hogy a csuklópántoknál (zsanéroknál) nincsenek lyukak. Csúszó és záró elemek vastagsága 28 mm-ig terjed. Az ablakpanelek terhelése egy speciális alkatrésszel szabályozható, amit a külső panel oldaláról lehet működtetni.

Méretek: A panelek midig egyedi méretre készülnek, maximum 1 m szélességig és 3 m magasságig. A teljes magasság nyithatósága és zárhatósága nem korlátozott, mert a speciális elemes szerkezet lehetővé teszi a nagyméretű felületek megszakítás nélküli beépíthetőségét.

olasz_s60

S.70 télikert

Különlegesen erős szerkezeti profil rudakkal és 40 mm-es kereszt profillal készül. Ezzel az erősítéssel a panelek jelentős méreteket érnek el. Ideális télikert kialakításhoz, verandákhoz, ajtóknak és ablakoknak, egyéni és közületi felhasználásra egyaránt. Hőhidmentesen is kapható, ami tökéletes szigetelést biztosít, téli időszakban a télikert használatra is alkalmas.

Technikai jellemzők: A rendszer csúszó és záróelemeket foglal magába, 4mm-től 27 mm vastagságig. A keretsínek speciális felületkezelése lehetővé teszi, hogy a panelek tökéletesen csússzanak, amelyek kiemelkedően szép, Sunroom tervezte fogantyúkkal egészülnek ki.

Méterek: A panelek egyedi készítésűek, erősített profilokat használva a nagyobb méretek elérésére, melyek biztosítják a rendszer erejét és szilárdságát. A központi elágazáshoz tetszőlegesen kevésbé erősített profilokat is lehet választani.

olasz_s70

S.70 Vertikale télikert

Ennek a rendszernek motorosan működő tolóablakai függőlegesen csúsznak, amely nagy jelentőségű fejlesztés a vízszintes rendszerekhez képest. A profilok ugyanabból a préselt alumíniumból készülnek mint más termékek, ugyanakkor magukban foglalják azokat az alkotóelemeket, amelyek lehetővé teszik az ablakok függőleges motoros működtethetőségét és kiegészülnek biztonsági berendezésekkel. A rendszer normál profilú vagy hőhídmentes kerettel is kapható. A termék nagy előnye a széles panoráma kilátás, ami a télikertek tervezésénél elsőszámú szempont, és a függőleges működtetés tesz lehetővé.

Technikai jellemzők: Kizárólag motorosan működtethető, elemei magasított fémkábelekkel készültek. Ha váratlan kábelszakadás történne, egy speciális biztonsági berendezés állítja le a rendszert, kizárva az elemek lehullásának kockázatát . Megfelel az EU szabványnak.

Méretek: A automatizált redőnyrendszer és ennek alkatrészei lehetővé teszik a 2, vagy 3 panelból való felépítést. A termék 3 méteres szélességen túl is meghosszabbítható, a teljes magassága maximum 3 m. A méreti arányok a panelek súlyához képest lettek kialakítva.

olasz_s70verticale

"Tuttovetro" télikert rendszer

Harmónikaajtói edzett biztonsági üvegből készülnek, melyek nyithatóak és egymásba hajtogathatóak. A könnyűsúlyú panelek összeholaszt formája, a stílusos, kellemes és áttetsző záródása alkalmassá teszi balkonok, verandák elválasztására, melyek úgy nyithatók és hajtogathatók a nyári időszakban, hogy szinte láthatatlanok. Ez tetszetős és kényelmes megoldás lehet kisméretű lakásokba is, megjelenésével letisztult, modern megoldást biztosít a térelválasztásra.

Technikai jellemzők: A panelek egyenként egy alsó és egy felső sínen futnak, külső keret nélkül. Ez a megoldás lehetővé teszi az ajtópanelek részleges, vagy teljes nyitását és tágas panorámanézetet nyújt. A csúszó panelek 90 fokig fordulnak el, ezzel megkönnyítve a külső és belső takarításhoz való hozzáférést.
olasz_tuttovetro

Motorosan nyitható télikert tetőrendszer

Ez a rendszer minden télikert tulajdonos álma! Az elemekből kialakított rendszer alumínium profilokból áll, nagy profilszegmensekkel, beleértve gerendákat, falra erősíthető részeket, ereszcsatornát és az oszlop alátámasztást. A mobil részek speciális technikával mozognak, amely maximális precizitást biztosít. Ez a rendszer több változatban kapható, készülhet normál vagy hőhídmentes profilokkal. Ez utóbbi szigetelése egy erős hőhídmentesítő beillesztésével van megoldva a profilszelvények között.

Technikai jellemzők: Minden motor 2 egységet működtet. Ez az exkluzív télikert rendszer lehetővé teszi az egyes modulpárok nyitását és zárását – függetlenül a többitől.

Méretek: A rendszer oly módon teszi lehetővé a modulok működését, hogy a szükséges teret maximum 6 méter mélységig zárja le, a terhelhetőségi és szilárdsági követelményektől függően.

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 6 Dec 2016
  • Pinned: 27 Dec 2015
  • Pinned: 16 Dec 2015
  • Pinned: 24 Nov 2015
  • Pinned: 18 Nov 2015
  • Pinned: 18 Oct 2015
  • Pinned: 13 Oct 2015
  • Pinned: 27 Sep 2015
  • Pinned: 20 Sep 2015
  • Pinned: 31 Aug 2015