Üvegvédelem

üvegvédelem

Mire is gondolunk amikor üvegvédelemről beszélünk?

Először is ketté választjuk a üvegvédelem szó alatt értendő megoldásokat. Mind a két esetben az üveg felületét védjük, de a felhasználási területük eltérő.

Az egyik esetben az üveg mikroszkopikus felületét védjük ezzel elősegítve az élettartamát, használhatóságát, tisztítását, ez a “ClearShield” tiszta üveg bevonat.
Másik esetben a beépítést követően az épületen végzett további munkálatokból adódó esetleges sérülésektől védjük, ez a folyékony víz bázisú, szórópisztollyal felvihető védőfólia, ami később lehúzható…

ClearShield tiszta üveg bevonat

Ezzel a nanotechnológiás eljárással elérhetjük, hogy a környezetünkben használt üvegek felületeit alacsony karbantartással tudjuk folyamatosan tisztán tartani.
Mivel az üveg felülete mikroszkopikus körülmények között nézve egyáltalán nem sima, annál inkább egyenetlen és kráteres, ezért az üveggel közvetlenül érintkező környezeti szennyeződéseink, mint a csapadék, gőzök, gázok, zsír, por, és minden ami a Földünkön megtalálható, ezekbe az üregekbe beleragad. Ott további reakcióba lép az üveggel, vagy eltömíti azt, ezáltal kialakul egy olyan réteg, ami folyamatosan károsítja az üveg felületét. Ilyen például a vízkő is, amit egyre nehezebb tisztán tartani az üveg felületén.

Üvegvédelem

Megoldás a ClearSchield tiszta üveg bevonat alkalmazása, amit 1981 óta használnak és folyamatosan fejlesztenek Angliában. Alkalmazási területe szinte végtelen, beltérre és kültérre egyaránt használható! Használatával leegyszerűsödik az üvegfelületek tisztántartása, valamint tulajdonságai javulnak. Másik nagy előnye, hogy nem csak új üvegeknél alkalmazható. A már használatban lévő üvegfelületeket is renoválni lehet a technológiával.
Cégünk főleg a télikertek üvegfelületeinek könnyebb tisztán tartására ajánlja, de a fürdőszobai felületektől, a szállodák és bevásárló központok függönyfal rendszerein keresztül, a napelemek hatásfokának javításáig sok helyen alkalmazható!
Gyártó weboldala

Víz bázisú, szórópisztollyal felvihető védőfólia, ami később lehúzható

A legmodernebb védő és csomagoló fólia, ami az élet minden területén használható. Számunkra a legfontosabb szegmensben az építőipar területén azon belül is, az üvegfelületek és a hozzá tartozó nyílászáróknál alkalmazzuk. A rendkívül környezetbarát és újrahasznosítható védőfólia alapanyaga vízbázisú. Használata egyszerű és nagyon hatékony. Az építkezéseken beépített nagy értékű ajtók és ablakok korszerű védelmére szolgál, a további munkálatokból adódó esetleges sérüléseket elkerülve.

Üvegvédelem

A folyékony halmazállapotú védőfólia alapanyagát egy nagy teljesítményű kompresszor segítségével szórópisztollyal visszük fel a megvédendő felületre. Pár óra száradás után az összefüggő felület kiszárad, és egy feszes, légmentesen a felületre simuló fólia réteget alkot. A 100 mikron vastag fólia felülete rugalmas, ellenáll a kisebb sérüléseknek (pl. vakolásból, festésből eredő behatások), nem megy alá a por és kosz, elviseli a sarokköszörű által és a hegesztésből adódó szikrákat, valamint 12 hónapon keresztül UV álló, és nem sül rá a felületre. Mivel semmilyen kémiai ragasztót nem tartalmaz, ezért az építkezés befejezésével, egyszerűen lehúzható és akár újra is hasznosítható a fólia alapanyaga.
Felhasználási területe jóval tágabb az építőiparban: üvegek, keretek, beépített panelek, függönyfalak, falburkolatok, padlók, mázas felületek, üvegkorlátok, napelemek védelmére is szolgál a szakipari munkák elvégzésének idejére.
Gyártó weboldala

 Üvegvédelem – videó:

Share Button
Ajánlatkérés
Összes Eltolható üvegajtók-üvegfalak kép »

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 6 Dec 2016
  • Pinned: 27 Dec 2015
  • Pinned: 16 Dec 2015
  • Pinned: 24 Nov 2015
  • Pinned: 18 Nov 2015
  • Pinned: 18 Oct 2015
  • Pinned: 13 Oct 2015
  • Pinned: 27 Sep 2015
  • Pinned: 20 Sep 2015
  • Pinned: 31 Aug 2015